Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни вбили двох жителів Зарічного

Упродовж минулої доби, 24 вересня, окупанти 21 раз відкривали вогонь по мирному населенню. Ворог бив з авіації,  РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії. Армія рф атакувала 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, смт Курахівка, Нью-Йорк, Північне, села Богоявленка, Галицинівка, Ласточкине.

За інформацією Донецької ОВА, росіяни вбили двох жителів Донеччини – у селі Зарічне.

На Волноваському напрямку у Шахтарському Великоновосілківської громади пошкоджено 2 будинки. Вугледар потрапив під обстріли 31 раз.

На Донецькому напрямку вночі росіяни обстріляли Авдіївку з танків, а зранку з артилерії і Градів — пошкоджено 2 будинки. В Очеретинській громаді пошкоджено 8 будинків: 6 у Новоселівці Першій і 2 в Орлівці. У Курахівській громаді обстріляні Курахівка і Острівське — без жертв.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 1 інфраструктурний об’єкт. 1 будинок пошкоджено у Торецьку, ще 1 — у Північному. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

На Лисичанському напрямку 2 людини убиті в Зарічному Лиманської громади — 33-річного чоловіка та його матір. Пошкоджено будинок у Торському. Під вогнем Званівка і Сіверськ.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, Сили оборони продовжують ведення оборони на сході України та відбивати ворожі атаки.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не здійснював.

На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника  в районах східніше Богданівки та південно-східніше Білої Гори Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області, але успіху не мав.

На Авдіївському напрямку сили оборони успішно тримають оборону на зайнятих рубежах, відбили атаки противника в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив 14 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Шахтарському напрямку наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, захищають нашу землю від окупантів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.