Події

На Київщині відкрито 11 тимчасових переправ біля зруйнованих мостів – заступник глави ОП

На звільненій від окупантів Київщині вже відновлено рух 11 тимчасовими переправами, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі в понеділок.

“У звільнених населених пунктах розчистили майже 170 км вулиць”, – розповів він.

Крім того, за його словами, більше ніж половина будинків регіону знову зі світлом: підключено понад 80 тис. абонентів. Зокрема, минулої доби відновлено електропостачання у 16 населених пунктах.

Тимошенко також зазначив, що повністю або частково відновлено розподіл газу у 106 населених пунктах.

У селищі Бородянка забезпечено водопостачанням близько 30% усіх споживачів, є вода в лікарні. Запущено в роботу котельню на альтернативних видах палива, що забезпечує теплом геріатричний пансіонат.

У селищах Нове Залісся та Пилиповичі водопостачання відновлено повністю.

Керівник Київської ОВА Олександр Павлюк, зі свого боку, у телеграм-каналі уточнив, що у Бучанському районі наразі працюють шість переправ: у Стоянці, Бузовій, Калинівці, Бородянці, Романівці.

У Вишгородському районі працюють три переправи (Сидорівка, Демидів, Катюжанка), у Броварському – дві (Залісся, Баришівка).

Тривають роботи з влаштування переправ на 15 мостах. На інших об’єктах необхідно провести додаткові заходи з розмінування та підготовчі роботи.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.