ВійнаВійна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині: ворог робив спроби наступу та вбив двох цивільних

Упродовж 25 липня ворог наступав на трьох напрямках фронту Донеччини: поблизу Ступочок, Диліївки, Авдіївки та Мар’їнки. Загинули двоє цивільних в Авдіївці та Костянтинівці, ще двоє зазнали поранень.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на ОВА Донецької області та Генштаб України.

За даними очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, упродовж 25 липня атаки окупаційних військ забрали життя двох людей у Костянтинівці та Авдіївці. Також було поранено одного цивільного у Сіверську та ще одного в Авдіївці.

На Лиманському напрямку росіяни завдали авіаційних ударів біля Серебрянки, Спірного та Кузьминівки. Від артилерійських обстрілів потерпали Торське, Верхньокам’янське, Спірне та Роздолівка.

На Бахмутському напрямку з авіації окупанти вгатили поблизу Кліщіївки, Предтечиного та Диліївки. Від артилерійських обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Богданівка, Іванівське, Часів Яр, Північне та ще декілька населених пунктів.

На Авдіївському напрямку під вогнем артилерії опинились понад 10 населених пунктів, зокрема, Новокалинове, Авдіївка, Ласточкине, Водяне та Карлівка.

На Мар’їнському напрямку російські війська вдарили з авіації біля Невельського та Красногорівки. Артилерійських обстрілів зазнали Красногорівка й Максимільянівка.

На Шахтарському напрямку з авіації росіяни вгатили біля Новомихайлівки, Золотої Ниви та Макарівки. Під ударами з інших видів зброї опинилися понад 10 населених пунктів, у тому числі Новомихайлівка, Вугледар, Новоукраїнка та Велика Новосілка.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.