Донецька областьРускій воєнний корабель

Українські військові перебувають у Бахмуті й звідти видавлюють ворога

Бахмутський напрямок – це ділянка фронту, де українські Сили оборони мають успіх важкими зусиллями та продавлюють оборону ворога. Ворог не захопив Бахмут – це міф російської пропаганди.

Про це розповів заступник командира батальйону «Свобода» у складі 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Володимир Назаренко в ефірі телеканалу «Еспресо», передають «Вчасні Новини»..

«Бахмутський напрямок – це ділянка фронту, де українські Сили оборони мають успіх важкими зусиллями, де вони продавлюють оборону ворога. Де зусиллями наших героїв ворог відступає й зазнає великих втрат. Просуваючись, українські Сили оборони звільняють наші території, і це є південь від Бахмута. Але поки зарано говорити, що це ключ до оточення окупованої частини Бахмута», – підкреслив Назаренко.

Заступник командира батальйону «Свобода» також підкреслив, що просування ЗСУ на Бахмутському напрямку дає можливість підтягнути інші системи дальнього ураження й завдавати ударів по ворожім комунікаціям.

«Це не є оточення Бахмута. Це артилерійський контроль над ворожими цілями й шляхами постачання в окуповану частину Бахмута. Крок за кроком Сили оборони роблять дива, руйнуючи міф про непереможну армію РФ. Ми руйнуємо міф про те, що ворог остаточно захопив Бахмут. Сили оборони України перебувають у місті, тримають оборону й видавлюють звідти окупантів», –наголосив Назаренко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.