Без категорії

В Іспанії заборонили курити на пляжах. Порушників будуть штрафувати на 2000 євро

Про це пише The Times.

Місцевій владі дозволили штрафувати порушників закону на 2000 євро.

Окрім куріння на пляжах заборонили також використовувати одноразові пакети. А ще документ покликаний заохотити людей повертати тару, наприклад пляшки, назад у магазини.

Нове законодавство запропонували ухвалити зелені. Уряд Іспанії наголошував, що планує зробити пляжі вільними від паління.

Прем’єр-міністр країни Педро Санчес раніше оголошував, що влада хоче до 2050 року зробити Іспанію вуглецево-нейтральною країною. Захист довкілля він назвав ключовим елементом в роботі свого уряду.

Боротьба з тютюнопалінням

Різні країни світу намагаються обмежувати паління. Найпоширенішою практикою, зокрема і в Україні, є заборона курити у громадських місцях.

Водночас деякі країни нині намагаються повністю викорінити цю шкідливу звичку. Так, наприклад, Нова Зеландія хоче заборонити продаж сигарет для наступного покоління. У країні вирішили схвалити закон, який не дозволятиме купувати тютюн людям, що народилися після 2008 року.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.