Офіційно: МОН назвало 7 областей, яким рекомендують дистанційне навчання

Міністерство освіти і науки України направило терміновий лист, у якому рекомендувало закладам освіти семи областей бути готовими перейти на дистанційне навчання.

Про це повідомили в пресслужбі Міносвіти.

Подробиці. Такі рекомендації Міністерство освіти і науки України розіслало сьогодні, 27 січня через погіршення погодних умов. Лист стосується навчання дітей дошкільного віку, учнів та студентів.

«Міністерство освіти і науки України рекомендує керівникам закладів освіти Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей у період ускладнення погодних умов бути готовими до ухвалення рішення щодо організації освітнього процесу в дистанційній формі (без відвідування закладів освіти)», – йдеться в повідомленні.

Також всім обласним департаментам (управлінням) освіти і науки, закладам вищої освіти, підприємствам, установам та організаціям, що належать до сфери управління МОН, рекомендовано вжити додаткових заходів щодо попередження переохолодження учасників освітнього процесу на період ускладнення погодних умов.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.