Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: рф вдарила трьома керованими авіабомбами «ФАБ-500» по Торецьку, є поранений

Протягом минулої доби, 26 листопада, ворожих обстрілів зазнали 6 населених пунктів Донецької області: міста Авдіївка й Торецьк, селище Очеретине, села Бердичі, Нетайлове, Новобахмутівка. Одну людину поранено.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на дані поліції Донеччини та інформацію Донецької ОВА.

За даними поліції, поранення отримав житель Торецька, по якому  росіяни вдарили трьома керованими авіабомбами «ФАБ-500».

На Донецькому напрямку у Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка. У Кураховому в зоні ураження промзона, обстріляні Курахівка і Гірник. На ранок Авдіївка зазнала ракетного удару та обстрілів з Градів та артилерії. На ранок Авдіївка зазнала ракетного удару та обстрілів з Градів та артилерії.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена у Торецьку, в місті пошкоджено 10 будинків, 5 адмінбудівель і 2 інфраструктурні об’єкти. У Часовоярській громаді пошкоджені приватний будинок і 2 нежитлові споруди. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

На Лисичанському напрямку обстріляна Серебрянка Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, ворог не вів наступальних (штурмових) дій тільки на Шахтарському напрямку.

На Лиманському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Серебрянського лісництва, успіху не мав.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак противника біля  Богданівки, Кліщіївки, Андріївки та східніше Північного Донецької області. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, не полишає спроб оточити Авдіївку.

«Безуспішними були наступальні дії противника східніше Новобахмутівки, південніше Новокалинового, Сєверного, Степового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де силами оборони відбито 30 атак», – ідеться в повідомленні.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 7 атак.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.