Події

З початку доби зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню на Донбасі, поранено українського військового

З початку доби зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню на Донбасі, поранено українського військового, повідомили в прес-центрі Операції об’єднаних сил уранці в понеділок.

“Станом на 7 годину ранку, 27 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. У напрямку Нью-Йорка противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. У результаті дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Захисник перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – тяжкий”, зазначено у повідомленні.

Минулої доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, 1 з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку Південного, Пісків, Новолуганського та Шумів окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем. Поблизу Талаківки ворог задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснив скидання пострілів ВОГ-17. У результаті ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров’я – тяжкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріл.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.