Події

Противник продовжує наносити авіаудари по житловим кварталам

Агресор продовжує завдавати авіаударів по житловим кварталам міст, повідомляє пресслужба Генерального штабу Збройних Сил України.

“Ворог продовжує підступно завдавати ракетно-бомбових ударів, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові квартали українських міст. Концентрується на сховищах пального з метою ускладнення логістичного забезпечення та створення умов гуманітарної кризи”, – йдеться у повідомленні, опублікованому у фейсбук у вівторок вранці.

В окремих тимчасово окупованих населених пунктах Київської, Запорізької, Чернігівської, Херсонської та Харківської областей окупанти продовжують терор щодо місцевого населення: “обстрілюють житлові будинки; грабують, викрадають і тримають у заручниках мирних жителів, займаються мародерством”.

За добу угрупованням ООС на Донецькому та Луганському напрямках було відбито 7 ворожих атак. Наші воїни знищили 12 танків, 10 бойових машин піхоти та 3 одиниці автомобільної техніки.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.