Війна

Доба 28 листопада в ООС: окупанти відкрили мінометний вогонь в районі Південного

Збройні формування РФ продовжують порушувати домовленості про припинення вогню на Донбасі. Так, минулої доби ворог здійснив 1 обстріл, на ранок 29 листопада зафіксовано ще один випадок збройної активності окупантів.

Як пишуть Вчасні Новини, про це інформує пресслужба ООС.

Упродовж минулої доби, 28 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку ПІВДЕННОГО ворог здійснив обстріл, застосовуючи міномети калібру 82 мм та станкові протитанкові гранатомети.

Станом на 7 годину ранку, 29 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. У районі СВІТЛОДАРСЬКА противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Зазначається, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.