CуспільствоВідновленняДонецька областьНовини

Для жителів Святогірська проведуть захід з подолання стресу

Жителі деокупованого Святогірська можуть навчитися долати стрес за допомогою різноманітних технік, у тому числі дихальних вправ.

Повномасштабна війна в Україні створила величезну потребу у психологічній підтримці населення, особливо у прифронтових те деокупованих громадах. Людям довелось пережити страх, травму, ізоляцію… У більшості з них проявляються симптоми тривоги, депресії та стресу, а це може вплинути й на здоров’я в цілому, адже фізичне і психічне здоров’я пов’язані між собою.

Щоб підтримати мешканців Святогірська завтра, 1 грудня, у місті проводитиметься психологічний захід «Що таке стрес та як його подолати».

Під час зустрічі психологиня навчить долати стрес за допомогою різноманітних технік, зокрема дихальних вправ, які допомагають заспокоїтись, відволіктися, побороти напади паніки, покращити сон, зменшити тривожність, відновити внутрішній ресурс.

Захід безкоштовний. Зустріч відбудеться 01.12.2023 о 12:00.

Для участі потрібно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/AYwnnZwa1c4sekw78.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.