Політика

У Резнікова з’явився новий заступник. Що про нього відомо?

Про це вказано у розпорядженні уряду №1794-р, яке опубліковане на Урядовому порталі.

Раніше, 17 листопада, уряд звільнив Юлія Гере з посади заступника міністра оборони. Він відповідав за цифровий розвиток.

Олег Гайдук закінчив Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю хімія природних сполук, Національну академію зв’язку ім. О. С. Попова за спеціальністю телекомунікації.

А ще Гайдук навчався у Федеральному агентстві з надзвичайних ситуацій США за тематикою державного управління у надзвичайних ситуаціях.

Протягом 1996-2000 років обіймав посаду заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Відтак був заступником генерального директора, генеральним директором та головою правління «Укртелеком».

У 2004 — заступник міністра економіки та з питань європейської інтеграції України. 2013-2014 — директор з інформатизації та аналізу «Енергоатому».

Наразі Олег Гайдук очолює Раду з інформаційної та кібербезпеки України, утворену Меморандумом РНБО, Мінцифри та Держспецзв’язку.

Він також є директором компанії «Трайбекс» — оператора української захищеної операційної системи «Січ».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.