Рада ЄС має серйозно подивитися на символічне, політичне та законне прохання України про визнання її країною-кандидатом – Мішель

Рада Євросоюзу має серйозно подивитися на символічне, політичне та законне прохання України про визнання її країною-кандидатом, повідомив президент Європейської ради Шарль Мішель.

“Кілька миттєвостей тому президент Зеленський подивився нам у вічі, відкрив своє серце і зробив заяву, яку ми тепер отримали офіційно, – прохання до ЄС офіційно визнати, що Україна – це країна-кандидат у ЄС. Ми як ЄС діятимемо відповідно до часу. Це буде складно, ми знаємо, що в Європі є різні погляди… Рада має серйозно подивитися на символічне, політичне та законне прохання, і нам треба буде зробити відповідні рішення у рішучій та ясній манері”, – сказав Мішель на термінових дебатах Європейського парламенту, присвячених вторгненню Росії в Україну у вівторок.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.