Російські загарбники наблизилися на відстань 4 км від ЗАЕС – "Енергоатом"

Київ. 3 березня. ЕНЕРГОРЕФОРМА – Збройні сили Російської Федерації наблизилися на відстань 4 км від Запорізької атомної електростанції, найбільшої у Європі, повідомила НАЕК “Енергоатом”.

“Ворог підійшов на відстань 4 км від Запорізької АЕС. Тероборона веде героїчний бій”, – повідомляється у Телеграм-каналі компанії у четвер о 17:42.

Згідно з повідомленням, снаряд окупантів потрапив у школу.

Трохи раніше мер Енергодару Дмитро Орлов повідомив, що на блокпосту, обладнаному енергодарцями на дорозі до міста для стримування ворожих військ, розпочався бій.

Також, за його словами, за попередньою інформацією, на бульварі Каштановий та вул. Молодіжній в Енергодарі під час обстрілу російськими військами постраждали декілька будинків, почалася пожежа, інформація про поранених уточнюється.

Раніше він закликав енергодарців залишатися вдома, оскільки російські війська розпочали обстріл блокпоста і великою колоною військової техніки, яка налічує понад 100 одиниць, рухаються до міста.

У середу на протест проти захоплення Енергодару вийшли понад 22 тисячі жителів міста та працівників ЗАЕС.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.