Донецька областьЕвакуаціяНовини

На Донеччині планують посилити евакуацію

Керівництво Донецької ОВА вважає, що необхідно посилити роботу в напрямку евакуації населення.

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація у Фейсбук.

3 жовтня заступник голови Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін відвідав фронтову Великоновосілківську громаду — там він провів нараду з представниками місцевої влади на тему підготовки до зими.

Вадим Філашкін зазначив, що в умовах активних бойових дій, які точаться у громаді та навколо неї, необхідно звернути увагу на три основні аспекти: провести якнайповнішу евакуацію цивільних з громади, забезпечити безперебійну роботу Пунктів незламності для тих людей, які все-таки вирішать залишитись, і максимально підготуватися до опалювального сезону.

“Евакуація з населених пунктів громад, у тому числі тих, що були недавно звільнені з-під російської окупації, ведеться постійно, однак, за словами Вадима Філашкіна, необхідно посилити роботу в цьому напрямку, адже жителі фронтових територій щодня наражають себе на смертельну небезпеку”, – ідеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.