Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: окупанти поранили 7 мирних жителів

За добу ворог 13 разів відкривав вогонь по житловому сектору. Обстрілів зазнали 9 населених пунктів: міста Авдіївка, Костянтинівка, Курахове,  смт Очеретине, села Вишневе, Єлизаветівка, Іллінівка, Шахтарське, Ясна Поляна.

Поранено 7 мирних жителів Донеччини.

За інформацією Донецької ОДА, 3 жовтня росіяни поранили 7 жителів Донеччини: 3 в Іллінівці та Вишневому, 1 в Авдіївці.

На Волноваському напрямку росіяни обстріляли з Ураганів та артилерії Великоновосілківську громаду: у Шахтарському пошкоджено 11 будинків, у Ясній Поляні — лінії електропередач.

На Донецькому напрямку 3 людини поранено у Вишневому Селидівської громади, пошкоджено складські приміщення та приватні автомобілі. Курахівська громада 5 разів потрапила під обстріли: пошкоджено 5 будинків у Берестках і 1 у Гострому; без руйнувань — у Костянтинопільському, Ганівці і Веселому Гаю.

На Горлівському напрямку росіяни скинули керовану авіабомбу на Іллінівську громаду — поранено 3 людини, пошкоджено 6 багатоповерхівок, приватний будинок, крамницю і господарчу будівлю.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, у Лиманській громаді зафіксовано 26 обстрілів — без жертв.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Куп’янському та Шахтарському напрямках наступальних (штурмових) ворог дій не вів.

На Лиманському напрямку сили оборони відбили більше 10 атак росіян в районі населеного пункту Макіївка Луганської області.

На Бахмутському  напрямку загарбники безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Андріївки. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили всі атаки окупантів в районі Первомайського. Ворог здійснив більше 10 невдалих атак в районах Мар’їнки та Красногорівки.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.