Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Під Бахмутом щодня «м’ясні штурми», але успіхів ворог не має

На Бахмутському напрямку ворог продовжує тактику «м’ясних штурмів» та використовує перевагу в артилерії і піхоті, щоб повернути втрачені позиції. Проте успіху не має.

Про це повідомив заступник командира 3 ОШБР Радіон Кудряшов в ефірі «Апостроф TV».

Він зазначив, що наразі на флангах Бахмуту є певні успіхи, зокрема звільнення Андріївки. Ворог застосовує перевагу в артилерії і піхоті, щоб повернути втрачені позиції, проте успіху не має.

«Тактика ворога не змінюється з лютого 22 року. Він кидає маси піхоти на певні ділянки фронту, незалежно від того, ніч це, чи день», – каже військовий.

За словами Кудряшова, ворог комбінує артилерію, легку броньовану техніку та мінометні підрозділи. ЗСУ і ворог використовують дрони більше, ніж на інших ділянках фронту і їх кількість постійно зростає.

В окупантів лишилися уламки особового складу, які розпорошують по різних підрозділах. Тому, на думку військового, окремих підрозділів «Вагнера» більше не буде. Також він повідомив, що ураження техніки ворога на трасі Бахмут-Горлівка ускладнило логістику росіян.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.