Рік Тигра: чим не варто прикрашати новорічну ялинку

Незадовго до Нового року українці за традицією наряджають ялинки та готуються до свята. Вибирати прикраси для ялинки потрібно не тільки, керуючись своїми уподобаннями, але й ураховуючи символ майбутнього року. Представником китайського гороскопа у 2022 році буде Синій Тигр.

Які ж прикраси ні в якому разі не можна вішати на святкове дерево, щоб вони не накликали гнів Тигра та не принесли біди?

Яскрава та блискуча мішура

Різнокольорові пухнасті “дощики” входять до найпопулярніших новорічних прикрас, але в цьому році від них краще утриматися. Гордому та інтелігентному Тигру нав’язливий блиск мішури може здатися несмаком.

Занадто різноманітні іграшки

Часто на одній ялинці можна побачити колекцію з досить різних стилів та епох: скляні шишки часів бабусиного дитинства й саморобні дитячі іграшки, сучасні однотонні кульки з кришталеві сніжинки. Таке строкате асорті може серйозно розлютити Тигра. Виберіть один стиль для всіх прикрас і дотримуйтеся його у всьому.

Прикраси червоного та жовтого кольору

Символом 2022 року є Синій Водяний Тигр. Червоний колір відповідає за стихію вогню, що протилежна нинішньому знаку. Такі прикраси точно не допоможуть завоювати прихильність хижака, а може навіть його розсердять.

Ялинкові іграшки у формі інших східних знаків

Якщо у вас залишилися новорічні прикраси у формі щурів, свиней, коней та інших знаків китайського гороскопу – не варто прикрашати ними ялинку цього року. Тигр – дуже ревнивий і гордий звір. Таке суперництво з іншими знаками йому дуже не сподобається. А ось прикрашати ялинку будь-якими фігурками кішок можна – вони будуть доречні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.