Війна на сході УкраїниДонецька областьЕвакуаціяНовини

Лише коли втрачають близьких, просять евакуювати: у Красногорівці залишаються близько 1000 жителів

Жителька Красногорівки Донецької області, на руках якої загинув чоловік, попросила екіпаж «Білих янголів» про евакуацію. Поліцейські вивозили її під обстрілам з боку окупантів. Наразі у місті залишається близько 1000 цивільних.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на пресслужбу поліції Донеччини.

За словами поліцейських, чоловік стояв на сходах у бомбосховище, коли поруч вибухнув російський снаряд. Один з уламків влучив у шию. Дружина намагалася врятувати чоловіка, однак поранення виявилось смертельним.

Окрім того, той російський удар забрав життя ще одного мешканця, троє людей зазнали травм.

«Ми отримали повідомлення голосове про одного загиблого. Потім, коли виїхали за загиблим, виявили тіло ще одного загиблого і також трьох поранених осіб», — розповів рятівник.

Під потужним обстрілом росіян убитих і поранених вивіз екіпаж «Білий Янгол». Рятувальна операція відбувалась також за участю начальника поліції Курахового Артема Щуся.

«Лише коли люди втрачають близьких, просять правоохоронців їх евакуювати. Попри смертельну небезпеку та вмовляння поліцейських, у Красногорівці залишається близько 1000 цивільних мешканців», — розповіли у поліції.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.