Війна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині: росіяни вбили ще двох мирних мешканців Донеччини, ще двох поранили

Протягом доби окупанти 12 разів відкривали вогонь по мирному населенню. Внаслідок російських обстрілів двоє цивільних осіб загинули та двоє зазнали поранень.

Ворог атакував 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, смт Курахівка, Нью-Йорк, Північне, села Богоявленка, Галицинівка, Ласточкине. Гатили з авіації та артилерії.

Про це повідомляють «Вчасні Новини».

За інформацією голови Донецької ОВА Павла Кириленка, 3 серпня росіяни вбили місцевого жителя у Красногорівці. Ще одного цивільного вбили і двох поранили в Курахівці.

Протягом доби окупанти безуспішно намагались наступати в районі Авдіївки, Мар’їнки, Старомайорського, Іванівського, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в напрямку південніше та південно-східніше Іванівського. Ворог завдав авіаційних ударів в районі Часового Яру, Іванівського та Дружби. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Васюківка, Григорівка, Часів Яр, Кліщіївка, Предтечине та Північне Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Авдіївки. Здійснив безуспішні наступальні  дії північніше та південно-східніше Авдіївки та південно-східніше Первомайського. Артилерійських обстрілів зазнали Степове, Ласточкине, Авдіївка, Первомайське та Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міста Мар’їнка. Ворог завдав авіаційних ударів в районі Красногорівки та Мар’їнки. Здійснив обстріли населених пунктів Красногорівка, Гостре, Максимільянівка, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районі Макарівки та села Рівнопіль. Противник здійснив  безуспішні спроби відновити втрачене положення західніше Старомайорського та східніше Урожайного. Артилерійських обстрілів зазнали Времівка, Рівнопіль, Новосілки Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.