Міжнародний брокер Exante пожертвував $1 млн ЮНІСЕФ для допомоги Україні

Міжнародний брокер Exante з ліцензією на Кіпрі, який активно працює на російському й українському ринку, заявив про пожертвування $1 млн на діяльність ЮНІСЕФ для надання допомоги дітям і сім’ям, постраждалим від війни, що триває в Україні.

“Наша компанія була заснована на вірі в те, що свобода є невід’ємним правом людини, й у такі моменти, як зараз, це важливіше, ніж будь-коли. В результаті наші акціонери вважають себе зобов’язаними діяти”, – наводяться у повідомленні слова гендиректора Exante Олексія Кирієнка.

За його словами, компанія не може змінити те, що відбувається, але разом із колегами та клієнтами сподівається, що пожертвувані гроші допоможуть тисячам постраждалих дітей і сімей.

У пресрелізі зазначається, що ЮНІСЕФ швидко розширює масштаби своєї гуманітарної допомоги в Україні та сусідніх країнах і на сьогодні доставив 858 тонн предметів першої необхідності, зокрема предмети медичного призначення, гігієнічні набори, товари для навчання та відпочинку для дітей і підлітків, а також зимовий одяг.

ЮНІСЕФ потребує $349 млн для надання життєво важливої підтримки дітям та їхнім сім’ям з України, зокрема $276 млн для задоволення невідкладних потреб в Україні та $73 млн – для гуманітарних потреб у сусідніх країнах. Це фінансування, згідно з розрахунками, допоможе підтримати понад 3,5 млн осіб, зокрема 2,2 млн дітей.

Компанія Exante, згідно з інформацією на її сайті, була заснована у 2011 році, позиціонує себе як wealthtech-компанія, що надає централізовані інвестиційні рішення та інфраструктуру для фінансових інституцій. У компанії зайняті понад 500 осіб, під її управлінням перебуває $1,6 млрд.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.