Доба на Донеччині: окупанти поранили одну людину, пошкоджено трансформаторну підстанцію

Протягом минулої доби, 5 листопада, окупанти 12 разів обстріляли житлові квартали Донецької області. Поранення отримала одна людина у Торецьку.

Гучно було в 6 населених пунктах: містах Авдіївка, Торецьк, Часів Яр, смт Очеретине, селах Новокалинове, Семенівка.

Пошкоджено 8 цивільних об’єктів – 7 житлових будинків і трансформаторна підстанція.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на поліцію Донеччини та інформацію Донецької ОВА.

На Донецькому напрямку відбувалися артилерійські і мінометні обстріли Новомихайлівки, Костянтинівки та Антонівки Мар’їнської громади, а також околиць Очеретинської громади.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена у Торецьку — пошкоджено 3 будинки і інфраструктурний об’єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки та 1 приватний будинок.

На Лисичанському напрямку обстріляні Лиман, Торське, Зарічне і Лозове.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку окупанти намагалися відновити втрачене положення в районах Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили 5 атак противника.

«Також противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Богданівки, Хромового та Південного Донецької області, де українські воїни відбили ще 5 атак противника. В свою чергу, Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах», – ідеться в повідомленні.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдають ворогу значних втрат.

«Сили оборони відбили близько 10 атак загарбників в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське Донецької області», – зазначили в Генштабі.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут українські воїни відбили понад 20 атак ворога.

На Шахтарському напрямку окупанти вели штурмові дії, однак успіху не мали.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.