ВійнаВійськовіНовини

Зеленський у Слов’янську привітав Збройні сили України зі святом (відео)

Президент України Володимир Зеленський приїхав у Слов’янськ Донецької області, щоб привітати військових з Днем Збройних сил України.

У своєму відеозверненні він сказав, що пишається Збройними силами України.

«Сьогодні не лише день ЗСУ, зараз рік ЗСУ, думаю, час ЗСУ. Це час, коли всі бачать, хто такі українські захисники, захисниці. Хтось називав себе другою армією світу… Усі бачать, у кого перше місце, усі бачать нашу міць, гарт, ваші вміння, ваші стандарти, стандарти України», – сказав Зеленський.

Він висловив зазначив, що «традиційно цей день зустрічає разом із Збройними Силами України».

«Традиційно я зустрічаю цей день на передовій з нашими бійцями. Сьогодні ми на Донбасі. Зона бойових дій стала більшою, боротьба важчою, ціна вищою. Але є те, що лишається незмінним, сталим, сталевим, – ваша відвага, ваша витримка, ваша воля, а отже, наша свобода, ваша незламність, а отже – наша незалежність», – наголосив Зеленський.

Глава держави також згадав тих, хто віддав своє життя за свободу нашої країни та звернувся до українців з проханням вшанувати пам’ять усіх загиблих хвилиною мовчання.

Зеленський також пообіцяв, що ми обов’язково будемо відзначати День Збройних сил України у столиці на Майдані Незалежності. Але сьогодні шлях туди лежить через інші міста та села…

«Стійко та самовіддано ви прокладаєте цей складний шлях через звільнення центру, півночі, півдня, сходу нашої держави, через звільнення наших прекрасних міст – Ірпеня, Бородянки, Бучі, через Бахмут, Ізюм, Балаклію, через Херсон, Харків і площу Свободи, Краматорськ і площу Миру. І, звісно, шлях до Майдану Незалежності і нашої волі лежить через вільний Донецьк, Луганськ і Крим. Усі дії ведуть до свободи, усі кроки – до перемоги», – наголосив президент України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.