Латвія повністю підтримує набуття Україною статусу кандидата на наступному саміті ЄС – Рінкевичс

Латвія повністю підтримує набуття Україною статусу кандидата на наступному саміті ЄС, повідомив міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс.

“Я хотів би ще раз наголосити на повній підтримці набуття Україною статусу кандидата на наступному саміті ЄС. Я думаю, що на нас чекають ще досить плідні дискусії та дебати протягом наступних тижнів”, – сказав Рінкевичс на пресконференції з міністрами закордонних справ Литви, Естонії та України у Києві в п’ятницю.

Міністр наголосив, що Латвія підтримує необхідність запровадження ембарго на постачання нафти з РФ у рамках шостого пакета санкцій ЄС.

“Ми долучатимемо до відновлення України. Ми також працюємо разом із партнерами для створення різних центрів для жінок та дітей, які були змушені переміститися. Ми також намагаємось долучитися до проєктів з відновлення шкіл, дитячих садків та лікарень”, – запевнив Рінкевичс.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.