Події

В Ірпені відновлено залізничне сполучення – мер

Мер Ірпеня Київської області Олександр Маркушин повідомляє про відкриття залізничного моста через р. Ірпінь, що сполучає місто з українською столицею, який було пошкоджене під час бойових дій у березні, та відновлення залізничного сполучення в місті.

“Маємо залізничне сполучення! Сьогодні вперше за кілька тижнів на ірпінський залізничний вокзал прибула електричка”, – написав Маркушин у телеграмі в суботу вранці, розмістивши відео проїзду електропоїзда через міст.

Як випливає з відео, відновлено лише один із розташованих поруч окремих одноколійних мостів через річку, металевий проліт другого все ще обрушений. Міст розташований на залізниці Київ-Коростень, яка є двоколійною і електрифікованою.

Мер Ірпеня подякував керівництву та колективу “Укрзалізниці”, міністру інфраструктури України Олександру Кубракову, керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку та президенту України Володимиру Зеленському “за сприяння у швидкому відновленні нашого легендарного мосту”.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.