деокуповані територіїРускій воєнний корабель

Протягом тижня на Луганщині звільнено 7 сіл

Село Стельмахівка Луганської області звільнене від російських окупантів. І це вже сьоме село на Луганщині, яке було деокуповано протягом минулого тижня та повністю контролюються Україною.

Про це у телеграм-каналі повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Усі звільнені від російських загарбників села перебувають у Сватівському районі.

«Надія є: стало відомо, які саме 7 населених пунктів звільнили на Луганщині ЗСУ. Першою Збройні Сили України звільнили Греківку. Незважаючи на резонанс в Інтернет спільноті, ми не одразу повідомили про вигнання окупантів із цього населеного пункту. На той час там ще тривали стабілізаційні заходи. Як й в інших селах, в які увійшли наші військові. Наразі всі сім населених пунктів повністю контролюються Україною, – написав Гайдай.

Відомо, що окрім Стельмахівки та Греківки, українські військові звільнили село Новолюбівка, село Невське, село Новоєгорівка, село Надія і село Андріївка.

За словами очільника Луганської ОВА, влада вже склала план деокупації громад Луганщини. Крім того, поштовики вже готові розгортати мобільні відділення, щоб виплачувати кошти і чекають дозволу від військових.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.