Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: армія рф вбила двох людей, є поранений

Протягом минулої доби, 8 листопада, окупанти здійснили 18 атак на мирне населення. Загинули двоє мирних жителів, ще одна людина отримала поранення. Також стало відомо про вбиту цивільну особу в Сіверську, яка загинула внаслідок артилерійського обстрілу 7 листопада.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на поліцію Донеччини та інформацію Донецької ОВА.

Зазначається, що внаслідок влучання у приватний будинок загинула людина в Рай-Олександрівці, ще одна -–  у Північному.

З артилерії та «Градів» росія обстріляла Часів Яр. Поранено людину

Упродовж доби окупанти гатили по 11 населених пунктах: міста Авдіївка, Торецьк, Часів Яр, смт Гостре, Північне, села Бердичі, Галицинівка, Довга Балка, Ласточкине, Рай-Олександрівка, Розкішне.

Пошкоджено 28 цивільних об’єктів: 15 приватних будинків, 5 гаражів, школу, державну установу, автомобілі.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Лиманському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії біля Новоєгорівки Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили близько 30 атак противника в районах Богданівки, Хромового, Кліщіївки та Андріївки. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

«На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші захисники стійко тримають оборону та завдають окупантам значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське Донецької області. Тут Сили оборони відбили понад 10 атак ворога», – ідеться в повідомленні.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де українські воїни відбили понад 20 атак.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Старомайорського та південніше Пречистівки Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.