Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни вбили 3 та поранили 4 жителів регіону

Сили оборони продовжують наступ в районі Бахмута та відбивають атаки на інших напрямках Донецької області. Ворожі обстріли вбили трьох та поранили чотирьох мешканців регіону. Всього за добу кількість жертв росіян на Донеччині зросла на 3 загиблих і 10 поранених.

Про постраждалих внаслідок російських обстрілів повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, передають «Вчасні Новини».

Упродовж 9 серпня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Зарічному і 1 у Часовому Яру. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення. Крім того, вдалося встановити інформацію щодо ще 6 поранених внаслідок удару по Покровську 7 серпня.

На Волноваському напрямку росіяни тричі обстріляли з артилерії Богоявленку і 23 рази Вугледар.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена у Курахівці. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки та Красногорівки.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді 1 людина загинула, пошкоджено 2 будинки і 2 промислові споруди. У Миколаївці Костянтинівської громади поранено 1 людину. У Торецькій громаді від обстрілів вигоріла суха трава на полі 4 га.

На Лисичанському напрямку 2 людини загинули у Зарічному Лиманської громади. Пошкоджено будинок у Званівці і будинок у Сіверську.

У Генеральному штабі розповіли про ситуацію на фронті.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки Луганської області та Спірного й Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали населені пункти Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника на околицях Кліщіївки та північно-східніше Дружби Донецької області. Противник завдав авіаційного удару в районах Кліщіївки. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Малинівка, Маркове, Бахмут, Іванівське, Біла Гора та Плещіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки та південно-східніше Сєверного Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Авдіївки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Авдіївка, Карлівка, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Парасковіївка та Новомихайлівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорське Донецької області.

Завдав авіаційних ударів в районах Благодатне, Старомайорське Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Вугледар, Одрадне, Велика Новосілка, Благодатне, Сторожеве, Старомайорське Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.