Новини

Держканал “Дом” замовляє “соціальне шоу” з Пальчевським за 12 мільйонів

Державне підприємство “Мультимедійна платформа іномовлення України” (телеканали “Дом” та “UATV”) має намір виділили понад 12 млн грн на створення соціального шоу “Про життя з Андрієм Пальчевським”.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на “Детектор медіа“, “Прозоро“.

Проєкт називатиметься “Про життя з Андрієм Пальчевським”.

Створювати його буде ТОВ “Імаджинаріум”, власником та керівником якого є Володимир Татаренко, власник компанії “Зе Медіа”, що проводила опитування Зеленського на місцевих виборах.

В описі тендерних умов йдеться про те, що шоу може стати головним проєктом на каналі: “Повертає віру у справедливість. Дуже необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних. Цікаве шоу, що може стати головним на нашому телеканалі. Такі ток-шоу необхідні, вони дають можливість побачити політичного діяча у дії”.

Планується створити 60 випусків по 45 хвилин/випуск.

Андрій Пальчевський – телеведучий, відомий активною підтримкою президента Володимира Зеленського, знаходиться у базі “Миротворця”. “Дом” – телеканал, орієнтований на мешканців окупованого Донбасу й Криму, на якому заборонено лаяти Зеленського.

Нагадаємо. Пальчевський знаходиться у базі “Миротворця” як провокатор, який порушує законодавство України про громадянство шляхом набуття другого громадянства. Шоумен бере участь “в інформаційній спецоперації з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитації державних інститутів”, йдеться у його профілі. На українському телебаченні працює з 2011 року. За інформацією Kyiv Post, він співвласник клініки Eurolab.

19 жовтня 2020 видання “Цензор.НЕТ” випустило розслідування про Пальчевського. За даними журналістів, усі діти бізнесмена були народжені на території Росії, в РФ живе його брат із дружиною, які в соцмережах розміщують пропутинські та “кримнашистські” матеріали, а його племінник – член “Єдиної Росії”. Видання не змогло встановити, чи Пальчевський вийшов з російського громадянства, і зазначило, що “питання про свій паспорт/паспорти Пальчевський, як правило, забалтує або закрикує”. 22 жовтня видання опублікувало інформацію про наявність у Пальчевського чинного паспорта громадянина РФ.

Засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон висловлював припущення, що Пальчевський досі працює на російські спецслужби і закликав українські спецслужби оприлюднити інформацію про це.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.