Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: одну людину вбито, двох поранили

Протягом 10 жовтня окупаційні війська 22 рази атакували цивільне населення Донецької області. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, ще двоє отримали поранення, у тому числі дитина.

Ворог застосував авіацію, БПЛА, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерію, танки.

Як повідомляє поліція Донецької області, одна мирна людина загинула у Красногорівці внаслідок артилерійського обстрілу. 16-річну дитину поранено у селі Катерінівка, ще одну – в Неліпівці.

під обстрілами 10 жовтня були 16 населених пунктів: Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Лиман, смт Желанне, Курдюмівка, Неліпівка, Очеретине, села Дружба, Катеринівка, Ласточкине, Нетайлове, Новобахмутівка, Новоселівка Перша, Первомайське, Предтечине.

Пошкоджено 19 цивільних об’єктів – 11 житлових будинків, залізничний вокзал, котельню, господарчі споруди, ЛЕП, транспортні засоби.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, ворог активізувався на всіх напрямках.

Найважчі бої точаться на Авдіївському напрямку. Тут, силами до трьох батальйонів за підтримки танків та броньованих машин, росіяни активізували наступальні дії в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського Донецької області. Наші захисники відбили усі атаки ворога та не допустили втрат рубежів і позицій.

На Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 30 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ противника в районах Макіївки та Діброви Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили атаки ворога в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області. В той же час, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, мали успіх в районах східніше Кліщіївки та східніше Андріївки.

На Мар’їнському напрямку протягом минулої доби Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії біля Золотої Ниви та Володиного Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.