Донецька областьНовини

У планах Донецької ОВА модульні будинки для людей в сільський місцевості Донеччини

Начальник Донецької ОВА Павло Кириленко зустрівся з Представницею Управління пані Кароліною Ліндхольм Біллінг. Під час зустрічі було підписано меморандум про співпрацю із Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців, який включає фінансову допомогу.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на Донецьку ОВА.

Зазначається, що Представництво УВКБ ООН в Україні цьогоріч планує надати фінансову допомогу 900 тисячам переселенців по всій Україні.

Переважно це стосується переселенців із окупованих територій та територій, де точаться активні бойові дії, — це східні та південні регіони. Для Донеччини така підтримка є вкрай необхідною.

УВКБ ООН також надаватиме жителям області юридичну, психосоціальну підтримку. Крім того, передбачені й будматеріали для відбудови житла, об’єктів інфраструктури та соціальних закладів. Окремо звернули увагу на підготовку до прийдешньої зими та надали пропозиції щодо того, яким чином УВКБ ООН може сприяти Донеччині у цьому сезоні.

«Говорили також про надання модульних хатинок для людей у сільській місцевості і тих, хто повертатиметься в область для її відновлення», – додав Павло Кириленко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.