В Україні формується відкрита база документальних кадрів війни проти України

Міністерство культури та інформаційної політики пропонує українцям долучитись до формування відкритої бази документальних кадрів жорстокої війни Росії проти України.

“Правда – наш щит. Медіа – це наш інструмент. Інформація – наша зброя. Міністерство культури та інформаційної політики пропонує українцям долучитися до формування відкритої бази документальних кадрів жорстокої війни Росії проти України на сайті: https://dattalion.com/”, – йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

У відомстві зазначають, що журналісти, репортери, фотожурналісти та інфлюенсери не завжди мають доступ до документальних кадрів війни.

“Але світ має знати правду про звірства російської федерації проти мирного населення України. Ділимося реальними необробленими фотографіями та відео з місця подій. Надавати матеріали можна анонімно. Вся інформація безкоштовна для журналістів”, – йдеться у повідомленні.

Наразі на ресурсі DATTALION вже понад 1 тис. відео та фотографій.

Проєкт можна знайти за посиланнями: Website – https://dattalion.com/; Instagram – https://www.instagram.com/dattalion_/; Facebook – https://www.facebook.com/dattalioncom/; Twitter – https://twitter.com/dattalion; LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/79455579.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.