Події

Глава ОВА: На кордоні із Сумською областю не спостерігається ударного угруповання військ РФ

На кордоні із Сумською областю не спостерігається ударного угруповання російських військ для повторного вторгнення, повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

“Справді, (російські – ІФ) війська на кордоні з Україною є, на кордоні з Сумською областю – є: вони постійно переміщуються, передислокуються, їх то більше, то менше. Але наразі ми не спостерігаємо такого ударного угруповання на кордоні з Сумською областю, і сподіваємося, молимося і працюємо над тим, щоб ситуації з таким вторгненням не сталося, і я переконаний, що вже ніхто не допустить, і ми працюємо над тим, щоб вони не каталися територією нашої області, як у себе вдома: не заїжджали-виїжджали”, – сказав він у своєму відеозверненні.

При цьому Живицький зазначив, що наразі для мешканців регіону немає потреби евакуюватися. Він також нагадав, що у Сумській області – 563,8 кв. км загального кордону із Російською Федерацією.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.