Міністри закордонних справ G7 та Боррель збираються в Німеччині, щоб знову обговорити війну РФ проти України та її наслідки

Високий представник Європейського Союзу Жозеп Боррель візьме участь у засіданні міністрів закордонних справ “Великої сімки”, на якому обговорюватимуть подальшу реакцію на війну, яку проти України веде Росія, та її наслідки.

Відповідний анонс у четвер у Брюсселі зробила представник Європейської комісії Дана Спінант. “Високий представник Боррель візьме участь у засіданні міністрів закордонних справ “Великої сімки”, яке відбудеться у Німеччині. Разом із міністрами закордонних справ Німеччини, Франції, Італії, Великої Британії, Японії, Канади та Сполучених Штатів він обговорюватиме продовження реакції на російську агресію проти України, так само як і її негативні наслідки, особливо в країнах Африки, Близькому Сході та Азії”, – зазначила вона.

Крім того, європейський комісар з питань внутрішніх справ Йлва Йоганссон буде у Молдові, щоб обговорити “як підтримати країну й тих, хто тікає від війни”.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.