Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: рф гатила по соціальним об’єктам та будинкам, є жертви

Протягом 11 жовтня окупаційні війська на всіх напрямках Донецької області намагались вести активні бойові дії та атакували цивільне населення. Росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 4.

За даними Донецької ОВА, внаслідок обстрілів загинула одна людина в Очеретиному, ще одна – в Авдіївці, де отримали поранення чотири цивільні особи.

По Авдіївці росіяни били ракетами, стріляли з артилерії, «Градів», танків і мінометів. Пошкоджено декілька будинків і 2 соціальні об’єкти.

В Очеретиному пошкоджено 2 будинки, інфраструктурний об’єкт і адмінбудівлю.

У Мар’їнській громаді під ворожим вогнем перебували Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка. У Новогродівській громаді пошкоджено багатоповерхівку та соціальний об’єкт у Комишівці.

На Горлівському напрямку пошкоджено 2 будинки: у Часовому Яру і в Неліпівці Торецької громади.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 4 будинки у Ямполі Лиманської громади. У Сіверську постраждали житловий будинок і нежитлова споруда.

На Волноваському напрямку росіяни обстріляли Вугледар і Максимівку — без жертв.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, ворог намагається атакувати на всіх напрямках регіону. Українські сили тримають оборону відбивають атаки та мають успіх в районі Бахмута.

На Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 10 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ противника в районах Макіївки Луганської області та Торського і Серебрянського лісництва Донецької області. Відбито понад 15 атак ворога.

На Бахмутському напрямку українські оборонці відбили атаки противника в районі населеного пункту Андріївка Донецької області. В той же час, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, мали успіх в районах східніше Кліщіївки та східніше Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили понад 10 атак ворога в районі Авдіївки та ще 10 атак східніше Степового, південно-східніше Сєверного та південніше Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку протягом минулої доби Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районах південніше Золотої Ниви та південно-східніше Вугледара Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.