Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: Окупанти обстріляли 6 населених пунктів Донеччини, є загиблий

Протягом минулої доби росіяни вбили 1 жителя Донецької області. Армія рф завдавала ударів по Лиманській громаді та Вугледару, Урожайне опинилось під обстрілом Градів. Всього протягом 29 жовтня росіяни 8 разів били по цивільному населенню.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА та поліцію Донеччини.

На Волноваському напрямку пошкоджено 2 будинки у Новоукраїнці, під вогнем Максимівка і Вугледар. У Комарі пошкоджено 3 будинки, 3 автівки і лінію електропередач.

На Донецькому напрямку 1 людина загинула і 5 будинків пошкоджено в Острівському Курахівської громади. У Восході Очеретинської громади пошкоджено лінію електропередач, зафіксовано обстріли околиць Мар’їнської громади.

На Горлівському напрямку пошкоджене крамницю в Залізному Торецької громади. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 багатоповерхівки, промислову будівлю і гаражний кооператив.

На Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Зафіксовано 6 обстрілів Лиманської громади.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, Сили оборони відбили понад 50 атак російських окупантів на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили атаку ворога південно-східніше Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення біля Андріївки. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

«На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Новокалинове, Авдіївка, Опитне, Первомайське Донецької області. Тут наші захисники відбили понад 10 атак ворога», – ідеться в повідомленні.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де українськими воїнами відбито 20 атак ворога.

На Шахтарському напрямку наші захисники відбили атаку противника південніше Вугледара Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.