CуспільствоГранти та можливостіДля переселенцівНаука та освіта

Жінки з деокупованих регіонів можуть безплатно пройти навчання у сфері IT

Фундація, яка розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту й непересічні кампанії Projector Foundation запускає безоплатне дистанційне навчання у сфері креативних та IT індустрій. Новий курс спрямований на розвиток навичок та кар’єрного зростання жінок із деокупованих територій України.

Про це повідомляють Вчасні Новини.

Заявки для участі у конкурсі можуть подати жінки, що проживали або зараз проживають на територіях, які включені до переліку деокупованих територій. При цьому потрібно надати документи, які підтвердять місце перебування на деокупованій території, довідку ВПО або будь-який інший доказ відношення до цільової аудиторії проєкту.

Податися на навчання можна за трьома напрямами:

  • Web Design Beginning (1 група, 30 осіб, тривалість — 3 місяці);
  • IT Project Management (1 група, 20 осіб, тривалість — 3 місяці);
  • SMM (1 група, 20 осіб, тривалість — 2 місяці).

Курси розроблені так, щоб учасниці отримали як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для роботи на початковому рівні.

В рамках курсу студентки працюватимуть з кейсом реального клієнта, а після закінчення — отримають сертифікат та готові кейси для свого портфоліо.

Також проєкт містить в собі складову психологічної, HR та менторської підтримки. Ідеться про 6 групових сесій з досвідченими експертами, які допоможуть:

  • покращити необхідні навички;
  • адаптуватися до навчання;
  • подолати стрес, пов’язаний зі змінами в житті.

Студентки також отримають доступ до Projector Library — найбільшої онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній.

Дедлайн подачі заявок: 17 жовтня 2023 року (вівторок, о 23:00).

Залишити заявку можна, заповнивши онлайн-форму.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.