Результати України на Паралімпіаді в Пекіні показують, що українці незламні – Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що результати Національної збірної на зимових Паралімпійських іграх у Пекіні показують, що українці незламні.

“Увага всього світу прикута до України. До українців, які борються на всіх фронтах. Сьогодні завершилася зимова Паралімпіада в Пекіні. Наші спортсмени посіли друге загальнокомандне місце, поступившись лише господарям. Молодці! Ваш результат ще раз демонструє світові: Україна переможець! Українці – незламні! Пишаємося!” – написав Шмигаль у Телеграмі.

За результатами зимових Паралімпійських ігор у Пекіні Національна збірна України посіла друге місце, здобувши рекордні 29 медалей: 11 золотих, 10 срібних та 8 бронзових.

Серед медалістів: Оксана Шишкова, Григорій Вовчинський, Віталій Лук’яненко, Людмила Ляшенко, Анатолій Ковалевський, Олександра Кононова, Дмитро Суярко, Ірина Буй, Олександр Казік, Василь Кравчук і Тарас Радь.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.