Доба на Донеччині: поранено трьох мирних мешканців, одна людина загинула вчора

Протягом минулої доби, 13 листопада, росіяни поранили 3 жителів Донецької області. Крім того, стало відомо про одну загиблу та одну поранену людину в Авдіївці, які отримали травми під час артобстрілу 12 листопада.

Під ворожий вогонь потрапили 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Селидове, Торецьк, селища Велика Новосілка, Гостре, село Орлівка.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на поліцію Донеччини та інформацію Донецької ОВА.

«Авдіївка цілодобово перебуває під ворожим вогнем. Окупанти били по місту з авіації та артилерії. Поранено двох чоловіків. Руйнувань зазнали два багатоквартирних і два приватних будинки», – зазначає поліція.

На Донецькому напрямку 2 людини поранені в Авдіївці, ще 1 — у Красногорівці Мар’їнської громади.

4 рази обстріляна Курахівська громада: пошкоджено 4 приватні будинки у Гострому, в зоні ураження приватний сектор і промзона в Кураховому, під вогнем Успенівка, Веселий Гай і Ганівка. У Селидовому пошкоджено будинок.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді обстріляні Південне і Північне — пошкоджено 1 адмінбудівлю, 2 будинки і 3 інфраструктурні об’єкти. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 будинки, 2 господарчі споруди і 2 промислові будівлі. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, адмінбудівлю та інфраструктурний об’єкт. Лиманська громада зазнала 7 обстрілів.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Надії, Новоєгорівки Луганської області та Торського. Всі атаки відбиті.

На Бахмутському напрямку ворог вів штурмові дії біля  Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де нашими захисниками відбито 15 атак. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку, за підтримки авіації,  ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Безуспішними були наступальні дії противника південніше Новокалинового, Авдіївки, Северного та східніше Первомайського Донецької області. Тут Силами оборони відбито 18 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки. ЗСУ відбили 24 атаки.

На Шахтарському напрямку противник вів штурмові дії південніше Золотої Ниви Донецької області, успіху не мав.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.