Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

На Лиманщині наступ по всій лінії фронту, є потреба в дронах

13 листопада на Лиманському напрямку армія рф перейшла у наступ по всій лінії зіткнення. Ситуація наразі контрольована, але є нестача озброєння. Тож небайдужих українців закликають зосередитись на купівлі дронів, а не «побутового забезпечення».

Про це в Суспільне Спротив розповіла офіцерка управління 67-ї ОМБр ДУК «Дана», передають Вчасні Новини.

«На Лиманському напрямку ситуація напружена, але контрольована. Минулої доби противник перейшов у наступ по всій лінії розмежування. Але їх штурмові дії не мали успіху», — повідомила «Дана».

За її словами, росіяни застосовували артилерію, дрони-камікадзе та штурмову піхоту.

Тиждень тому росіяни перекинули частину своїх військ на Авдіївський напрямок.

«Ми маємо надію, що покращиться ситуація з закупівлею дронів, бо наразі тільки силами небайдужих громадян вдається покривати ці потреби, і звісно це не дає такого ефекту як централізована державна закупка. А потреба є велика», — повідомила вона.

Також «Дана» зазначила, що, на її думку, суспільству треба зосередитись на дорозі саме в засобах ураження, оскільки ЗСУ мають гарне «побутове забезпечення». Нестача відчувається саме в озброєнні, зокрема, в ударних дронах.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.