ВійнаВійна на сході УкраїниНовини

15 липня від обстрілів рф загинули двоє жителів Донеччини, ще одна людина поранена

Упродовж минулої доби росіяни намагалися наступати на усіх ділянках фронту Донеччини.

Загинули щонайменше двоє людей, також відомо про одного пораненого.

За даними начальника Донецької ОВА Павла Кириленка, не 15 липня загинули двоє людей — у Часів Ярі та Олександро-Шультиному. Ще один житель Часів Яра травмований.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що основні зусилля окупанти минулої доби зосередили на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. На цих ділянках фронту українські військові зафіксували 39 бойових зіткнень із росіянами.

Лиманський напрямок: росіяни намагалися наступати східніше Веселого. З авіації били у районах Спірного, Веселого, Івано-Дар’ївки, Федорівки та Роздолівки. Артилерією накрили Верхньокам’янське, Торське, Спірне та Роздолівку.

Бахмутський напрямок: ЗСУ відбили атаки росіян південно-західніше Андріївки. Окупанти гатили з авіації поблизу Костянтинівки та Диліївки. Під артилерійським вогнем перебували понад 15 населених пунктів, серед них Маркове, Хромове, Диліївка, Васюківка та Північне.

Авдіївський напрямок: окупанти намагалися наступати у районі Первомайського, відомо про авіаудар поблизу Нью-Йорка. З артилерії росіяни обстріляли понад 15 населених пунктів, зокрема Невельське, Первомайське, Степове, Сєверне та Авдіївку.

Мар’їнський напрямок: загарбники намагаються наступати у районі Мар’їнки, по цій ділянці гатили з авіації. Також росіяни накрили артилерією понад 10 населених пунктів, серед них Красногорівка, Мар’їнка, Катеринівка та Георгіївка.

Шахтарський напрямок: росіяни намагалися наступати у районі Новомихайлівки, з авіації били поблизу Благодатного, Макарівки та Рівнополя. Також обстріляли Велику Новосілку, Вугледар, Пречистівку, Золоту Ниву та Благодатне.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.