Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: ворог наступав на 4 напрямках, поранено 4 цивільних

Упродовж доби 15 жовтня  росіяни продовжили бити по Донеччині з різних видів озброєння. Гатили по житлових кварталах і поранили чотирьох місцевих жителів.

Окупанти наступали на Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

За інформацією Донецької ОВА, 15 жовтня росіяни поранили чотирьох жителів Донеччини: двох у Ганнівці та по одному в Нетайловому і Верхньокам’янському.

Напередодні вдень ворог завдав ракетного удару по Слов’янську — поцілили поблизу підприємства, без жертв.

На Волноваському напрямку росіяни тричі обстріляли Вугледар і чотири рази Новоукраїнку — пошкодили будинок.

На Донецькому напрямку в Очеретинській громаді поранено 1 людину у Нетайловому, пошкоджено інфраструктурний об’єкт у Новоселівці Першій., зруйновано 2 будинки у Соловйовому. У Курахівській громаді поранено 2 людини у Ганнівці, пошкоджено 4 будинки у Курахівці. Авдіївка протягом доби зазнала ракетного удару і поодиноких обстрілів.

На Горлівському напрямку у Костянтинівці пошкоджено 9 приватних будинків, 3 багатоповерхівки і 2 інфраструктурні об’єкти. У Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки у Диліївці і адмінбудівлю в Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 багатоповерхівки і 2 приватні будинки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, обстріляні Торське, Зарічне, Колодязі і Ставки Лиманської громади.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 5 атак противника в районі населених пунктів Кліщіївка та Андріївка Донецької області. В той же час, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Авдіївка, Керамік, Степове, Тоненьке, Сєверне Донецької області. Тут наші воїни відбили понад 15 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку протягом минулої доби Сили оборони відбили понад 15 атак ворога в районі Мар’їнки

На Шахтарському напрямку українські захисники відбили  атаки ворога в районі північніше Приютного Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.