CуспільствоГрошова допомогаДонецька областьНовини

ВПО у Краматорській громаді можуть отримати фінансову допомогу від Solidarites International

Внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток у Краматорській громаді, можуть отримати майже 11 тисяч гривень грошової допомоги на одну людину від неурядової гуманітарної організації Solidarites International.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на повідомлення Краматорської міської ради.

Грошова допомога становить 10 800 гривень для людини (3600 грн на місяць — загалом за 3 місяці). Вона надається переселенцям, які отримали довідки про взяття на облік ВПО протягом останніх 30 днів в Краматорській громаді.

Реєстрацію здійснюють у будівлі Дитячої центральної бібліотеки, по вул. Паркова, 14 з понеділка по п’ятницю 09:00-15:30 та по суботах 09:00-12:30, попередній запис за тел. (066) 196-58-62 (пн-пт: 08:00-18:00).

Для реєстрації на отримання допомоги необхідно надати оригінали наступних документів:

1. Паспорт або ІД картка.

2. Довідка про Індивідуальний податковий номер (РНОКПП). Особи, які не мають ІПН за релігійними причинами повинні мати відповідний штамп у паспорті, тож прохання додавати його фото.

3. Довідку ВПО.

4. Свідоцтво про народження дитини.

Важливо! Неповнолітні діти не можуть подаватися  окремо від батьків, тобто в ситуації, коли мати зареєстрована більше 30 днів тому, а дитина щойно – заявка на дитину буде відхилена.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.