Події

"Укрпошта" має намір випустити футболки "Російський військовий корабель, йди…"

Державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” планує випустити ще один тираж марок “Російський військовий корабель, іди…” та фірмові футболки з аналогічним зображенням, повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

“Вже готуємось. Із першого дня (повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України з 14 лютого – ІФ) ми намагаємось підтримати український бізнес. І саме сьогодні ведемо переговори з українськими виробниками, щоб вони змогли виготовити ці футболки вже наступного тижня. І, безперечно, частина виручених грошей піде на підтримку Збройних сил України”, – сказав він в ефірі національного телемарафону #UA разом.

Водночас Смілянський нагадав, що за перші чотири дні після випуску вже продано 500 тисяч екземплярів нової марки “Російський військовий корабель, йди нах*й” (загальний тираж складає 1 млн екземплярів).

“Буде ще один тираж – трохи завадив нам авіанапад. Але з понеділка, якщо ви у Києві, ще будуть (марки – ІФ) на головному поштамті. Також буде невелика партія у кожному регіоні України. Ми трохи притримаємо кілька для Херсона. Ми дуже сподіваємося, що і Херсон, і Мелітополь, і Бердянськ скоро повернуться, і люди там теж заслуговують на те, щоб отримати нашу марку”, – уточнив гендиректор “Укрпошти”.

Як повідомлялося, АТ “Укрпошта” 12 квітня ввела в обіг нову марку з відповіддю захисників острова Зміїний “Російський військовий корабель, іди нах*й”. Її випустили мільйонним тиражем двома номіналами як для внутрішнього використання в Україні, так і відправлення за кордон.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=lhs2JS_f9bI

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.