Мобілізація на Донбасі призведе до втрати ілюзій серед його жителів – Подоляк

У жителів Донбасу зникають ілюзії після величезного числа людських жертв серед мобілізованих, вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

“Росія продовжує примусово мобілізувати жителів окупованого Донбасу – всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Від призову не рятують навіть блат або зв’язки з місцевою адміністрацією, оскільки російські куратори незадоволені виконанням плану”, – написав він у неділю в твіттері.

За його словами, “мобілізованих відправляють у бій без будь-якої підготовки або екіпіровки. Солдати використовують їх в ролі гарматного м’яса – кидають вперед для визначення вогневих позицій. Втрати страшні. Додому приходять похоронки. Починають мобілізувати 17-річних дітей”.

“РФ 8 років розповідала, що рятує Донбас. Сьогодні маски остаточно скинуті. Стертий з лиця землі Маріуполь, ракетні удари по Краматорську, примусова мобілізація. У жителів Донбасу зникають ілюзії. Коли Україна звільнить Донбас, туди нарешті повернеться мир і життя”, – написав Подоляк.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.