CуспільствоДонецька областьНовини

На Донеччині хочуть розблокувати демографічні реєстри та відновити паспортні послуги

На території Донецької області планують розблокувати демографічні реєстри та почати надавати мешканцям паспортні послуги, які раніше були доступні у регіонах.

Про це заявив на брифінгу в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз, передають Вчасні Новини.

Він нагадав, що після початку бойових дій доступ до демографічного реєстру на території Донецької області було заблоковано. Найближчим містом, де мешканці області можуть отримати сьогодні паспортні послуги є місто Павлоград Дніпропетровської області.

«Але для частини людей дуже важко навіть дістатися цього міста. Для відновлення надання цих послуг на території області розглядаються варіанти облаштування у стаціонарних підрозділах міграційної служби відповідних укриттів, а також закупівля техніки для запровадження пересувних пунктів надання паспортних послуг», – зазначив Мороз.

В ОВА також додали, що розглядають можливість закупівлі мобільних пересувних пунктів, де будуть надавати паспортні послуги.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.