Донецька областьЕвакуаціяНовини

Поліцейські евакуювали всіх дітей з 12 прифронтових населених пунктів Донеччини

Поліція Донеччини врятувала 345 дітей разом із батьками під час чергового етапу обов’язкової евакуації. Жодної дитини не залишилося в 12 населених пунктах.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на поліцію Донецької області.

«Жодної дитини не залишилось в населених пунктах: Залізне, Нью-Йорк, Північне (Бахмутський район), Ямпіль, Торське, Зарічне, Оріхуватка, Ніканорівка, Малинівка, Тихонівка, Васютинське, Рай-Олександрівка (Краматорський район)», – йдеться у звіті поліції.

Під час наступної хвилі евакуації планується вивезти ще 253 дитини з двох громад: 240 – з Торецької та 13 – з Мар’їнської. Це стосується міст та селищ Торецьк, Неліпівка, Петрівка, Щербинівка, Катеринівка та Єлизаветівка. Донецька обласна військова адміністрація вже надіслала відповідний запит на затвердження до Мінреінтеграції.

Родини доправлять до безпечних місць на броньованих авто. Для дітей передбачені дитячі шоломи та бронежилети. Захисне обладнання адаптовано для трьох вікових груп.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.