Нацгвардія та поліція взяли під посилену охорону Дніпровську ГЕС (фото)

Під час здійснення превентивних заходів, правоохоронці перевіряють транспортні засоби та документи громадян

Нацгвардійці та працівники поліції прийняли під посилену охорону Дніпровську ГЕС у Запоріжжі. Про це інформує пресслужба Національної гвардії України (НГУ).

«Військовослужбовці 9 полку оперативного призначення імені Героя України Богдана Завади Національної гвардії України спільно зі співробітниками Національної поліції прийняли під посилену охорону Дніпровську ГЕС у м. Запоріжжі», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, для забезпечення надійного захисту важливого об’єкту критичної інфраструктури задіяна військова техніка та кінологи зі службовими собаками. Уточнюється, що нацгвардійці та поліцейські несуть службу цілодобово.

1 з 8

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

У Британії знайшлася кішка, схожа на Леніна (фото)

Бутусов до крові побився із Шуфричем у прямому етері (фото, відео)

Україна отримає від Нідерландів снайперську зброю

Окупанти обстріляли контрольний пункт Щастя

Зазначається, що основним завданням є недопущення проведення будь-яких провокаційних чи диверсійних дій, виявлення підозрілих предметів, а також – несанкціонованого проникнення на територію ГЕС.

Для того, щоб ситуація залишалась контрольованою, під час здійснення превентивних заходів, правоохоронці перевіряють транспортні засоби та документи громадян.

До слова, Служба зовнішньої розвідки Естонії опублікувала карту можливих цілей Росії в Україні, серед яких є Львів та Дрогобич. На думку спецлужби країни, РФ може розпочати масштабне вторгнення у другій половині лютого.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.