Медгрупа Adonis не зупиняла роботи київських клінік, відновила планову дитячу хірургію на вул. Шалімова

Медична група компаній Adonis від початку воєнних дій не зупиняла роботи київських клінік, відновила планову дитячу хірургію у клініці на вул. Шалімова, повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в медмережі.

“Adonis на Шалімова на період воєнних дій роботу не зупиняв. Перейшли у формат роботи військово-польового госпіталю. Допомогу надаємо цілодобово пораненим та цивільному населенню”, – сказала заступник медичного директора медгрупи Олена Мухіна.

За її словами, клініка на Шалімова “не була спочатку заточена під військові потреби, але ми вирішили переформатуватися”.

Мухіна зазначила, що клініка, маючи три спеціальності, які працюють цілодобово, – акушерство-гінекологія, дитяча хірургія, анестезіологія, максимально перекриває потреби цивільного населення.

“Навіть пологи в екстрених умовах приймали, не будучи пологовим будинком по суті”, – сказала вона.

Мухіна повідомила, що клініка на Шалімова найближчим часом планує відновити консультації ендокринолога. “Запити на планові операції скоротилися, але є”, – наголосила вона.

У свою чергу директор філії Adonis на вул. Спаській Кирило Кретов також зазначив, що через війну скоротилася кількість планових операцій.

“Клініка на Спаській роботу не зупиняла. Надаємо екстрену допомогу пораненим бійцям та мирному населенню. Проводимо планові операції: загальна хірургія, гінекологія, ортопедія-травматологія, проктологія. Проводимо амбулаторний прийом пацієнтів”, – сказав він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.