Розгляд ООН т.зв. військово-біологічної діяльності США в Україні може означати підготовку Росії до біо- та хімічних операцій на території України

Розгляд з ініціативи РФ у Раді безпеки ООН так званої військово-біологічної діяльності США в Україні може означати підготовку Росії до проведення біологічних та хімічних операцій на території України, вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, “Росія наразі шукає будь-які можливості знайти та зафіксувати на міжнародних майданчиках пояснення свого масштабного та кривавого вторгнення в Україну”.

“Так, сьогодні з ініціативи РФ відбулося невідкладне засідання Радбезу ООН з украй цинічним та фейковим порядком денним: “Про нові факти військово-біологічної діяльності США в Україні”… Нонсенс? Так. Але ж Росія давно не користується логікою. Тому США і абсолютна більшість держав-членів Радбезу ООН відкинули фейкові звинувачення росіян. На жаль, навіть у ООН сьогодні не виключають, що брифінг РФ щодо біологічних лабораторій може бути одним із ймовірних етапів підготовки групи “яструбів” Кремля до можливих біологічних/хімічних операцій на території України”, – написав Подоляк у телеграмі.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.